Groep 3A

Juf Cisca                              Juf Barbara

Zilver op het Techniektoernooi 2012!
Tijdens een spannende finale van het Landelijk Techniektoernooi 2012 in Arnhem is team 3/4 met zilver naar huis gegaan. Met vier zelfgemaakte curlpucks op wieltjes bleek slechts één andere groep in staat dichter bij het huis uit te komen…Tijdens een spannende finale van het Landelijk Techniektoernooi 2012 in Arnhem is team 3/4 met zilver naar huis gegaan. Met vier zelfgemaakte curlpucks op wieltjes bleek slechts één andere groep in staat dichter bij het huis uit te komen…

Op donderdag 12 april was team 3/4 van De Piramide in het Science Center in Delft al kampioen van Zuid-Holland geworden, maar gelukkig hielden Lianne, Pascal, Pjotr en Jeanine ook in Arnhem het hoofd koel en gooiden hun pucks naar een tweede plaats.

Het team 5/6 had in Delft een gedeelde 3e plaats gehaald met hun drijvende bakstenen. Tijdens het landelijke toernooi in een sterk veld van maar liefst 27 teams hebben de scholieren dit hoogstandje herhaald.

De deelname aan het techniektoernooi in Delft was voor De Piramide een mooie afsluiting van het schoolbrede techniekproject waar in alle groepen extra aandacht is geweest voor techniek.

Natuurlijk hebben we daar foto’s van.

Ook de kranten hebben, net als na de regionale wedstrijd, melding gemaakt van de resultaten bij de landelijke webstrijd :
http://www.dichtbij.nl/haaglanden-noord/regio/artikel/2362826/de-piramide-zet-zoetermeer-op-de-kaart.aspx
En zelfs een stukje in het AD –>
In het fotoalbum staan uiteraard nog veel meer foto’s van deze geweldige dag.